Nye krefter til Patchwork

Social marketing-byrået Patchwork ansetter Simen Løvberg Sund og Harald Westre.

65776 5bf5d original
Harald Westre, Merethe Nyvold Johannessen og Simen Løvberg Sund. Foto © Patchwork

Nylig signerte det nordiske byrået en avtale med Mars Nordics, noe som krever nyansettelser. Byråets administrerende direktør, Merethe Nyvold Johannessen sier det er gledelig å oppleve stor pågang av velkvalifiserte søkere.

– Med disse to nyansatte er vi nå fem på Oslo-kontoret. Og vi ser allerede nå at flere hoder må komme til om ikke lenge. Totalt i Norden nærmer vi oss femti, med litt over 30 i København og 12 i Stockholm, forteller hun.

Simen Løvberg Sund kommer sist fra kommunikasjonsavdelingen i ICA og har det siste året jobbet med alt fra konseptutvikling, PR og krisehåndtering til innholdsproduksjon og drift av Rimi sine sider i sosiale medier. Han har også bakgrunn fra TV-produksjon i Monster, vært programleder i TV2 Zebra og ikke minst jobbet som rådgiver i OMG. Han er ansatt som AD og Community Manager.

Harald Westre kom nærmest rett fra skolebenken, der han skrev sin Bachelor-oppgave om content marketing. Han har jobbet med søkemotoroptimalisering av nettsider i Idium og har hatt praksis i Mindshares digitale avdeling. I tillegg har han jobbet med BIs rekruttering av nye studenter. Han er ansatt som prosjektkoordinator.

– Vi ser tegn på at denne veksten vil fortsette i tiden som kommer, og enda flere hoder vil være på vei inn om kun kort tid. Dette er skikkelig gøy, sier Johannessen.