Nye operatører til PR-operatørene

Kundeansvarlig Hanne Stabell og juniorrådgiver Olav Event tar fatt på nye utfordringer i byrået.

91000 96d49 original
Olav Event og Hanne Stabell. Foto: Ilja C Hendel

– Vi er glade for å tilføre byrået to dyktige operatører. Hanne har mange års erfaring både på byråsiden og som gründer, og hun vil være en solid medspiller og rådgiver for kundene vår. Dessuten får vi Westerdals-utdannede Olav som juniorrådgiver, sier byråleder Petter Thorendahl.

Hanne Stabell har de siste årene har hun i tillegg til å være daglig leder, hatt ansvar for PR samt salgs- og markedsaktiviteter i Ventus Fashion. Hun har også mange år i mediebyrå og erfaring fra både Dagens Næringsliv og McCann.

– Slik verden ser ut nå er alt mer fragmentert, og da blir riktig kommunikasjon enda viktigere. Det er med andre ord avgjørende hvordan man skal si hva til hvem og når. Enten man skal informere eller selge, bør man unngå å skyte med hagle, altså sørge for å differensiere kommunikasjonen og tilpasse den til kanal og interessegruppe, sier hun.

Ledet studentsamfunnet

Olav Event har nylig fullført en bachelor i strategi og PR ved Westerdals, og han har allerede opplevd kommunikasjonsfaget i praksis: Som leder for studentsamfunnet ved Westerdals fikk han erfaring med både mediehåndtering og krisekommunikasjon.

– PR-operatørene engasjerer meg, for jeg liker måten byrået jobber på. De har spennende kunder, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har lenge hatt lyst til å arbeide med kommunikasjon, og jeg føler at PR reflekterer den jeg er, sier Event.