Nye regi-krefter i Motion Blur

Regiduoen Leif Henning Broch Johnsen og Christian Mona tar steget fra Motion Blur Digital til Motion Blur Commercials.

81783 6652b original

Leif Henning B Johnsen og Christian Mona har nå blitt en del av Motion Blur Commercials. Regiduoen har vært en del av Motion Blur i fire år gjennom selskapet Motion Blur Digital, med kompetanse på motion graphics, animasjon og etterarbeid.

– De siste to årene har Leif Henning og Christian utviklet seg mer mot regi, og gjort flere filmer for store kunder som Meny, Denja og Jacobs utvalgte. Som et resultat av dette legges Motion Blur Digital ned, forteller eier og daglig leder Espen Horn.

Johnsen & Mona utgjør dermed den sjette regissør-enheten i Motion Blurs regiflora.

– De har gjort reklamefilm, kortfilmer og musikkvideo i en rekke ulike stilarter. Den siste filmen deres for Jacobs Utvalgte viser en klar utvikling som vi tror vil komme flere kreatører og annonsører til gode. I tillegg har de gjort mye mat og matrelaterte filmer og er eksperter på dette området, sier Horn.

Johnsen & Mona er i tillegg nominert til årets Spellemann for beste musikkvideo, «Prungen» for Jaga Jazzist (der de er kreditert som Trista Namo og Fehl Roch).

– Hovedgrunnen for avviklingen er at det var vanskelig å skille selskapene fra hverandre. Vi flytter talent og kompetanse som passer bedre i vårt reklamefilmselskap, utbroderer Horn.

– Forøvrig så vil ikke overgang oppleves på noen måte for våre kunder eller annonsører, regiduoen er fremdeles den samme, innehar fremdeles sitt talent om eventuelt med en litt vrien produsent på laget, avslutter han.

Flere av Johnsen & Monas arbeider kan sees på www.motionblur.no.