Nye Saatchi-hoder

Tekstforfatter Ida Fjeldbraaten (t.v.) og prosjektleder Nanna S. Grønli er ansatt i Saatchi & Saatchi.

11916 61bfd original

Saatchi melder at de er inne i en periode hvor byrået vokser og bygges videre med full digital integrering. Som et ledd i denne utviklingen er tekstforfatter Ida Fjeldbraaten og prosjektleder Nanna S. Grønli ansatt.

– I rekrutteringen satser vi på økt digital kompetanse i alle roller, og er veldig fornøyd med å ha fått med Ida og Nanna med på laget. Deres varierte bakgrunn og spisskompetanse vil styrke oss ytterligere fremover, sier byråleder Jon Fredrik Sandengen.

Saatchi & Saatchi vokser jevnt og er nå over 25 ansatte.

Nanna Grønli kommer fra Holmen Senter i Asker der hun i fire år har hatt ansvar for markedskommunikasjonen. Før dette jobbet hun syv år som prosjektleder i Itera Gazette.

– Det faglige nivået i byrået er høyt og dette var også viktig for meg i beslutningen om å bli en del av dette miljøet, sier Grønli om sin nye jobb.

Ida Fjeldbraaten er utdannet tekstforfatter ved Westerdals. Hun har tidligere arbeidet som nettjournalist i NRK Lydverket og Det Kongelige Norske Hoff som webkommunikatør. Hun ble sist sett på Starcom, der hun arbeidet med sosiale medier.

– Jeg ville tilbake til røttene, til tekstforfatteryrket, til innholdsproduksjonen og til de gode ideene, uten å miste den digitale kompetansen jeg har bygget opp. Hos Saatchi fikk jeg alt dette, i tillegg tidenes hyggeligste kollegaer. Det er som å komme hjem. Nå har jeg allerede vært her i noen måneder, og har ikke angret et sekund, Sier Fjeldbraaten.