Nye talenter til Empefire

Schjærven-konsernets nordiske byrå, Empefire har fått fire nye kapasiteter på plass: Ida Rogde, Mari Krokan, Helene Svabø og Leif Riksheim.

74941 84954 original
Byråleder Ben Christensen (f.v.) med fire nye medarbeidere: Ida Rogde, Mari Krokan, Helene Svabø og Leif Riksheim. Foto © Empefire

– Vi har fått en fin bukett med ny og riktig kompetanse i Ida, Mari, Helene og Leif, og de styrker oss alle innen for skjæringspunktet mellom kreasjon, prestasjonsbasert markedsføring og teknologi, sier Ben Christensen, byråleder i Empefire.

Det kreative teamet Ida Rogde (25) og Mari Krokan (29) har tidligere jobbet sammen i Hyper og JCP Ignite, før de ble skilt og Mari forlot Ida til fordel for Naug & Venner, og Ida gikk til Greenpeace for å redde verden. De er begge utdannet som AD-er ved Westerdahls Oslo ACT. Sist de jobbet sammen var i 2013 da de ble sendt til Cannes og deltok i Young Lions Film etter å ha vunnet i Gullblyanten.

For å styrke området prestasjonsbasert markedsføring har byrået hentet Helene Svabø (30) fra digitalbyrået Quisma (GroupM) i Stockholm, hvor hun blant annet har jobbet som Senior Account Manager for IKEAs digitale konto. Før Quisma jobbet hun i Google, og hun har en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon.

For å styrke teknologiområdet har de hentet Leif Riksheim (23) som kreativ teknolog. Han har utviklet apper, spill og dynamiske annonseløsninger, er utdannet Art Director fra Westerdahls Oslo ACT, og kodet sine første løsninger i Notepad.

Byrået som ble startet i 2015 består nå av 33 medarbeidere, og opererer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.Annonse: