Nye talenter til Kitchen

Publicis Kitchen vokser, og denne gangen henter de Per Berge Moe og Torbjørn Havn fra Anti til Apotekergaten 12.

Per Torbjørnx
Fra venstre: Per, Torbjørn, Per, Torbjørn, Per, Torbjørn, Per, Torbjørn.

– Vi har en lang tradisjon for å ansette unge talenter hos oss og denne gangen henter vi et meget dyktig team som har kommet imponerende langt på sin korte fartstid i bransjen, sier Kjetill Nybø, kreativ leder i Kitchen i en melding.

– Selv om Per Berge Moe og Torbjørn Havn ikke har vært et team så lenge har de rukket å gjøre seg bemerket i bransjen, med priser i Gullblyanten, Gulltaggen og internasjonale konkurranser, fortsetter han.

Per Torbjørn
Per Berge Moe, Kjetill Nybø (bak) og Torbjørn Havn. Foto: Publicis Kitchen

– Det skjer spennende ting skjer i Publicis Kitchen, sier Moe og Havn.

– Vi har hatt inntrykk av at Publicis satser skikkelig, og det gjør jo vi og, så det passet bra. For oss var det viktig å komme til et sted som tenker helhetlig rundt hele kommunikasjonsløpet fra reklame til media til PR, eller Power Of One som vi sier i Publicis. Det er ikke bare det norske fagmiljøet som fristet, men også å få jobbe i et nordisk samarbeid med tre svenske forbilder i Ted Mellström, Joakim Labraaten og Jerker Fagerström. Vi håper også å å få muligheten til å jobbe på noen utenlandske briefer enda lengre ute i det store vide publicis-universet. Det kjekkeste nå er å kunne sende mail til folk vi allerede leser om og ser opp til, som tilfeldigvis er i Publicis, og få svar.