Nytt blod til Bleed

Bleed vokser og har ansatt designer Daniel Bergsnes Nerheim.

KF Bleed Daniel
Daniel Bergsnes Nerheim.

Bleed er på talentjakt etter et år preget av mange nye prosjekter, særlig innen innen digitalt design og merkevareutvikling. Nå begynner Daniel Bergsnes Nerheim i byrået. Han er utdannet på Westedals og har jobbet de siste to årene hos Neue Design Studio.

– Bleed er enkelt og greit et av de beste designbyråene i Norden, og det blir utrolig gøy å få være en del av et miljø som har mye av den samme tilnærmingen til designfaget som jeg selv har. Den konseptuelle og formmessige styrken kombinert med utrolig bra folk var en kombo jeg rett og slett ikke kunne si nei til, sier Daniel.

Daniel tiltrådte 1. november og er allerede i gang med flere prosjekter i skjæringspunktet merkevaredesign og digitale brukeropplevelser.

– Daniel er et kjempetalent som, tross ung alder, har rukket å levere en rekke sterke konsepter og prosjekter. At han i tillegg til kjernekompetansen som designer, er god på motion-design og et hyggelig menneske, gjør at han passer perfekt inn hos oss. Vi er glade for å få Daniel på laget, sier daglig, sier daglig leder i Bleed, Christoffer Nøkleby.