Nytt blod til Bly

Trygve Sæten Nilsen kommer inn som ny designer i Bly. Byrået teller nå fem kreative hoder.

Nytt blod til Bly
Trygve Nilsen. Foto: Bly

Trygve kommer direkte fra Westerdals med en bachelor i grafisk design, men er likevel ikke et ukjent ansikt i Bly. Han gjennomførte sin praksisperiode i byrået høsten 2022, og har deretter jobbet deltid frem til sommeren.

– Å ta steget inn i bransjen er en stor overgang fra skolebenken, hvor den eneste som måtte tilfredsstilles var meg selv. Men forhåpentligvis sitter jeg på en kompetanse som kan løfte oss opp som byrå, og bidra til å utvikle innovative visuelle identiteter. Jeg gleder meg, sier Trygve.

– Vi er veldig glade for å få han på plass på fast basis. Trygve er en ung og kreativ designer som tilfører oss ny energi og kunnskap, forteller Ståle Hevrøy, partner og seniordesigner i Bly

Bly ble etablert av Daniel Ruud og Ståle Hevrøy i 2012. Designbyrået spesialiserer seg på utvikling av merkevarer og nettsider, og jobber med kunder som RFSU, Securitas, Multiconsult, DNB Næringsmegling og Åkre Gård.

Nysgjerrige Nilsen

Trygve Sæten Nilsen er en stødig Florøværing med interesse for 3D, animasjon og AI. Han er av den nysgjerrige typen og liker å utforske ny teknologi og nye trender.

– Det å ha en naturlig nysgjerrighet for ting er en styrke vi alltid verdsetter høyt i byrået. Det er en spesielt god egenskap i en kreativ bransje hvor utviklingen går fort og ting endrer seg fra dag til dag, sier Ståle.

– Det er spesielt interessant å følge utviklingen av ai-teknologien, og hvordan dette vil påvirke vår bransje. Da er det nyttig å ha med én ung, teknologiinteressert designer som Trygve på laget, avslutter han.