Nytt designtalent til Trigger 

Trigger styrker designteamet med innholdsdesigner Fam Viggen.

IMG 1363 Low Resx
Fam Viggen. Foto: Trigger

Viggen har i flere år jobbet med digitalt design. Med en CV fra både Norge og Australia har hun bred erfaring innen kreativ profilutvikling, animasjons- og illutrasjonsdesign, i tillegg til identitetsdesign.

Etter en spennende og lærerik periode i Australia er Viggen nå klar for å ta fatt på alt Trigger byr på.

– Jeg er glad for å være på plass i Trigger, og allerede på intervju så jeg at det var et godt arbeidsmiljø med mye energi her. Trigger har mange gode grunnverdier og det at de engasjerer seg i samfunnet synes jeg er bra. I tillegg har Trigger mange spennende kunder, og jeg gleder meg til å få muligheten til å jobbe med store og viktige kampanjer, sier Fam Viggen.

Utvidelse av designteamet

– Det er veldig spennende å skulle få ta del i utviklingen av designteamet hos Trigger. Jeg ser fram til å jobbe med digital design gjennom profilering og større kampanjer for flere spennende kunder, sier Viggen.

Viggen er allerede godt i gang med kundearbeid og skal være med på å bygge opp designteamet i Trigger.

– Fam er et supertalent som vi er veldig glade for å få om bord i Trigger. Hennes internasjonale bakgrunn kombinert med en nysgjerrig og uredd personlighet gjør at hun bringer nytt tankegods inn i byrået. Fam er allerede involvert i flere prosjekter og vi gleder oss til det vi skal få til sammen fremover sier Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo.