Nytt hode i Metric

Designbyrået Metric har ansatt Carmita Carlsson som studio manager og prosjektleder.

62461 7c5c2 original
Fra venstre: Are Kleivan, Erling Norderud Hansen, Carmita Carlsson, Eirik Seu Stokkmo og Christian Schnitler. Foto: Metric

Carmita Carlsson kom til Metric i mai fra en stilling som daglig leder i Pocket&Comms, og hun har tidligere jobbet som retail manager for Acne Studios Norway og prosjektleder i Schjærven Reklamebyrå.

– Med jevn vekst i oppdragsmengden og stadig større prosjekter var tiden moden for å utvide med en studio manager og prosjektleder. Vi diskuterte nøye hvilken type rolle og person vi var ute etter, og med Carmita var det full klaff på alle punkter. Hun har på mange måter samme bakgrunn som oss, samtidig som hennes erfaring og kompetanse tilfører noe uvurderlig både faglig og organisatorisk. Hun forstår hvordan vi ønsker å organisere oss og jobbe, og hun vil være sentral i den videre utviklingen av vår arbeidsmodell, sier daglig leder Are Kleivan.

– Design har alltid vært en viktig fellesnevner for meg på mine tidligere arbeidsplasser. Jeg er utrolig happy med å nå jobbe mer konsentrert innenfor faget med de jeg mener er de beste i klassen. Metric sitter på en veldig bred og variert kunnskap som både tilføyer og matcher mye av det jeg kan og står for. I tillegg er de jo en utrolig fin gjeng å henge med, tilføyer Carlsson.

For tiden jobber Metric med blant andre Maarud, Sentralen, Norges Bank, Fursetgruppen, Oslo Business Region, Norges Bank, Myken Destilleri, Øyafestivalen, Norsk Kulde AS og Forlaget Press.