Nytt team i Hausmann

Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen melder overgang til byrået i Hausmanns gate.

Henrik Adam Pressebilde5x
Henrik Weido Lorentzen og Tor Adam Slettebø.

Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen er allerede godt i gang med arbeid for kundene til Hausmann. Teamet startet å jobbe i NORD DDB etter endt utdanning i 2017, og kommer senest fra en frilans-tilværelse. Adam er utdannet Art Director fra Westerdals, Henrik er utdannet tekstforfatter fra samme skole og har i tillegg litteraturutdannelse fra Universitetet i Bergen.

En god match

– Dette føltes tidlig som en veldig god match, sier gutta. – Hausmann har de siste årene levert kreativt arbeid av høyeste kvalitet, noe som betyr mye for oss. Det ble veldig fristende å komme inn et sted hvor vi virkelig kan være med på å dra lasset og bidra til at byrået fortsetter de gode håndverkstradisjonene. De andre Hausmennene og Hausdamene som jobber her er også særdeles fine og dyktige folk, så det ble enkelt å takke ja da muligheten dukket opp.

Byråleder Terje Banken er svært fornøyd med de nye kollegene.

– Vi var på jakt etter ett nytt team. Etter en ganske omfattende runde, var det ett team som skilte seg ut. Adam og Henrik er kloke, engasjerte og fine folk, med veldig godt utviklet reklamesyn og en flott mappe, så det er bare å glede seg, sier Banken.