Nytt utviklertalent til Fjuz

Fjuz styrker utviklerteamet med backend-utvikler Dennis Mellegaard.

Dennis2
Backend-utvikler Dennis Mellegaard.

Dennis Mellegaard startet sin utviklerkarriere i 2014, og siden den gang har østfoldingen løst små og store problemer i alt fra byråer til konsulentfirmaer, blant andre i Allegro. Han er utdannet innen Dynamisk Web Design, og han enorm interesse for webutvikling, noe som ledet ham til Fjuz.

Han jobber i det skjulte, med det man verken ser eller opplever, og liker når ting fungerer.

– Det er alltid en god følelse når man løser et problem man har fundert på i lang tid. Som back-end-utvikler er det viktig å finne løsninger som takler utfordringer uten å forstyrre brukerne, sier Mellegaard.

Med på reisen

Det å kunne være med å utvikle Fjuz til å bli noe større og sterkere var både en mulighet og en reise han ikke kunne takke nei til. – Jeg liker veldig godt den kombinasjonen av tekniske og kreative hoder som Fjuz har. Og jeg gleder meg å til å være med å løse noen oppgaver som kanskje har vært litt utenfor komfortsonen til Fjuz tidligere.

Webutvikler- og designer i Fjuz, Øyvind Lillegårdsetre, er strålende fornøyd med å få en utvikler som Dennis på laget.

– Dennis kaller seg selv en integrasjonsnerd og er nøyaktig det vi trenger i vårt team. Vi har brukt lang tid på å finne Dennis og er veldig glad for at vi fant akkurat ham. I tillegg til å være meget dyktig faglig, er han også flink til å dele sin kunnskap med andre. Rett og slett en lagspiller, og det er vi opptatt av her i Fjuz.

Med Dennis om bord blir utvikleravdelingen bedre rustet for nye og eksisterende kunder.

– Vi går fra å være alt-mulig-utviklere til å være mer spesialisert på hvert område. Dette øker kvaliteten på det vi produserer og gjør oss mer effektive, sier en fornøyd Øyvind.