Øistein Markus Holm til Anorak

Tone Jansson har funnet ny makker i Øistein Markus Holm og de utgjør dermed et nytt team i Anorak.

51671 c51a0 original
Øistein Markus Holm og Tone Jansson liker begge musikken til Wilco. Foto: Anorak

Øistein Markus Holm har tidligere vært hos Leo Burnett i Frankfurt og senest McCann der han jobbet med kunder som TV2, Statoil Fuel & Retail, Diplom-Is og Rikstoto.

– Vi har fulgt med på Øistein helt siden studietiden og tiden hans i Leo Burnett Frankfurt. Han er en utrolig allsidig kreatør med et klokt medium stort hode med caps som han gjerne låner bort til alle. Og alle som kjenner Øistein vet at det er en fornøyelse når man får lov til det, sier Jens-Petter Aarhus, Kreativ Leder i Anorak.

– Anorak er et byrå jeg har vært veldig nysgjerrig på helt siden jeg gikk på Westerdals. Fra utsiden har de virket som et kreativt sterkt byrå, også har jeg alltid tenkt at med så mange hyggelige folk må det være skikkelig gøy å gå på jobb. Begge deler stemte. Anorak er som en stor familie hvor jeg kjente nesten alle familiemedlemmene fra før. Det er litt som å bli med en kompis på sommerferie. Her hos familien Anorak deler jeg rom med Tone og det passer perfekt. Vi liker begge musikken til Wilco og vi liker hverandres idéer. Dette gjør det enklere å velge ut hva vi skal henge på veggen både når det gjelder bandplakater og tusj-skisser. Jeg prater mye. Takk for meg, sier Holm, før hen legger til:

– Hvis noen vil bli litt bedre kjent med meg og enda litt bedre kjent med Anorak, kan dere ta en titt på den nye skoleavisen vår. Der står det litt om hva vi tenker på i byrået for tiden, og det er et intervju med meg. Helt ok lesning.