OMA til Kitchen og Publicis Studio

Publicis tar regien i egne hender med ansettelsen av OMA.

Oma Tarek
Ola-Markus «OMA» Lisberg og Tarek Selim. Foto: Publicis

Ola-Markus «OMA» Lisberg har mange års erfaring som regissør og har tidligere jobbet for Fantefilm og FUS. Nå blir han regissør for Publicis' kunder.

Publicis Studio er produksjonsmiljøet til Publicis, som I tillegg til Kitchen består av mediebyrået Starcom og PR-byrået MSL.

– Publicis Studio har ambisjon om å bli ett av de ledende produksjonsmiljøene i landet. Med OMA på laget tar vi et stort steg i den retningen. OMA er en regissør med lang erfaring i filmbransjen som vi gleder oss til å vokse sammen med, sier Thomas Haugersveen, Head og Production i Publicis Studio.

– OMA er en viktig signering for Publicis Studio. Utover å være deltids-rockestjerne, har han en unik evne til å lage morsom og effektiv reklamefilm. Han er et perfekt tilskudd, og jeg er sikker på at kundene våre kommer til å nyte godt av kreativiteten og den faglige tyngden han tilfører Publicis, sier Tarek Selim, produsent i Publicis Studio.

Skal vokse ytterligere

Publicis Studio leverer et bredt spekter av produksjon, og Haugersveen avslører at de i løpet av kort tid skal styrke staben ytterligere.

– Vi er inne i en spennende tid hvor vi bidrar på mange spennende prosjekter og kunder. Det kommer snart flere dyktige folk inn døra, og vi blir et robust team som kan levere både større og mindre produksjoner, avslutter Haugersveen.