Oslo Reklamebyrå styrker staben

Byrået utvider med ny prosjektleder og kreativt team.

93750 3f5af feature
Kine Lillerud, Ragnhild Ulleberg og Mirka Härkönen har begynt å jobbe i Oslo Reklamebyrå.

– 2018 var et godt år for oss, og vi bestemte raskt at vi ville tenke langsiktig og investere i nyansettelser og byrået i seg selv, forteller daglig leder og rådgiver Carl Bækken.

Og nyansettelser har det blitt. Siden januar har byrået styrket staben med tre nye fjes, og først inn var prosjektleder Mirka Härkönen.

– Med solid erfaring fra blant annet DDB, McCann, Anorak og sist fra Empefire/Schjærven var hun et soleklart valg, forteller Bækken.

– Mirka er en superbra prosjektleder med massevis av faglig tyngde og erfaring som vi gleder oss til å dra nytte av. Hun er i tillegg en kløpper i å holde prosesser ryddige, et stort pluss i en hektisk hverdag.

Kreativt påfyll

I tillegg så byrået behovet for nye kreative krefter og hentet inn AD Kine Lillerud fra Alle Gutta og tekstforfatter Ragnhild Ulleberg, som tidligere har jobbet med manus og innhold i TV-bransjen, før hun for fire år siden skiftet beite og begynte som kreatør for kommunikasjonsbyrået Belong.

– O/R er et skikkelig hyggelig sted med trivelige folk, sterk faglig kompetanse og store drømmer. What’s not to like, sier Ulleberg.

Det ferske teamet er allerede i gang og gleder seg til tiden fremover.

– Vi er strålende fornøyde med at Ragnhild og Kine har blitt endel av Oslo-gjengen. De er kreative og kloke og vi gleder oss til de skal skape verdifull kreativ kommunikasjon for kundene våre fremover, sier kreativ leder Michael Risnes.

Oslo Reklamebyrå holder til i Stortingsgata 22 og huser i dag syv ansatte. Kundelisten består av Kindred Group, Nordbohus, Viking Footwear, Aleris og Quality Norway, blant andre.