Påfyll i Scandinavian Design Group

Norges eldste strategi- og designbyrå har fått med Bente Eikholt, Charlotte Kristoffersen og Nicholas Kulseth på laget. De er allerede godt i gang fra hovedkontoret i Deichman Bjørvika.

SDG Header
Bente Eikholt, Charlotte Kristoffersen og Nicholas Kulseth.

Bente Eikholt kommer inn som senior prosjektleder fra Designit. Hun har tidligere jobbet i nettopp SDG, og har mer enn 20 års erfaring som prosjektleder. Bente har jobbet med prosjekter innen digital tjenesteutvikling, merkevarebygging, produktutvikling, tjenestedesign og kommunikasjon.

– Det er utrolig hyggelig å være tilbake hos SDG. Selv om nesten alle er nye for meg, føler jeg meg hjemme. SDG har solid faglig tyngde og stor respekt i bransjen, så å bli en del av dette teamet, var vanskelig ikke å takke ja til. Jeg har fulgt med fra sidelinjen de siste årene og SDG har levert svært mye bra. Har også lengtet etter å spille på lag med denne gjengen og lære fra de beste. Og nå er jeg her — det føles veldig riktig!

Bente er én av flere ansatte som skal styre den digitale satsningen til Scandinavian Design Group.

– Ærverdig historie

Nicholas Kulseth er ansatt som Designer. Westerdølingen kommer fra Dinamo Design.

– SDG har en ærverdig historie, og har alltid klart å holde seg relevante og nyskapende. De har en konseptuell sterk og spennende portefølje, som rett og slett er imponerende.

– Jeg har fulgt SDG fra sidelinjen i mange år allerede, og er veldig takknemlig over å få kunne bli en del av det sterke designmiljøet som finnes her. I tillegg er det en helt super gjeng med flinke folk, og jeg gleder meg veldig til å bli med på veien videre.

– Nicholas er en solid, allsidig designer, som evner å skape mye identitet med få, men nøye utvalgte — og akkurat de riktige virkemidlene. Han har bevist at han evner å se merkevarestrategi i kombinasjon med designhåndverk av høy kvalitet. Faglig sterk på tvers av disipliner er han også — og en alle tiders kar! Vi er glade for å få han på teamet, forteller co-designere og kreative ledere, Nicklas Haslestad og Thomas Ramskjell Larsen.

Lang fartstid

Charlotte Kristoffersen kommer også inn som senior prosjektleder. Hun kommer fra samme stilling i Dinamo, der hun har vært i imponerende 22(!) år.

– For meg var dette en spennende mulighet da jeg opplever SDG som et byrå hvor faglig fokus og dedikasjon står i fokus. Noe som sikrer at de hele tiden leverer kvalitet og evner å holde seg relevante. I tillegg har både SDG og jeg, lang fartstid, så vi skjønner hverandre kan du si, og jeg gleder meg til å få bidra inn i gode prosesser og resultater for mange av våre spennende kunder.

– Vi er så glade for å få med denne faglig sterke og dedikerte trekløveren på laget, sier Silje Storhaug, som for fullt inntrer som daglig leder i SDG, 1. desember.

Oivindhaug SDG 21 09 07 0032
Foto: Øivind Haug
Oivindhaug SDG 21 09 07 0057
Foto: Øivind Haug
Oivindhaug SDG 21 09 07 0217
Foto: Øivind Haug
Oivindhaug SDG 21 09 07 0314
Foto: Øivind Haug

Om SDG

Scandinavian Design Group ble etablert i 1987. SDG spesialiserer seg på helhetlige og integrerte merkevareopplevelser for norske og internasjonale kunder som Amerikalinjen, Bakke Leiligheter, BankAxept, BankID, Blossa, Det Andre Teatret, Eiendomsmegler 1, Entur, DNV, Fagbokforlaget, Favrit, Innovasjon Norge, Maxbo, Norsk helsenett, Oljefondet, Pier 42, Protector IP, Schibsted, SpareBank 1, Sparebanken Møre, Vipps og Visit Oslo.