Page Black går fra duo til trio

Tine Karlsen, medeier i Dapt, blir prosjektleder i designbyrået Page Black.

82293 2d4db original
Tine Karlsen. Foto © Page Black

Vegar Bakken, daglig leder i Page Black, har operert i tospann med Natalie Borgersen som designteam i to år, og etter eget utsagn har det vært «meget velfungerende».

Ved inngangen til 2017 var oppdragene så mange at de bestemte seg for at det var på tide å knytte til seg en ny kollega.

– I Page Black vet vi at oppfinnsomhet og kompetanse er nøkkelen til å etablere design som kommuniserer, som formidler riktige verdier og inspirerer omverdenen. Etter å ha samarbeidet med Tine, som har levert knirkefritt i flere år, visste vi at hun var akkurat den personen vi ønsket oss, forteller Bakken.

Tine Karlsen har jobbet med startups innen design og medier siden 2013, og er i dag medeier i bedriften Dapt, som hun var med å etablere. Dapt ble nylig plassert på Mediebedriftenes Landsforbunds topp ti liste over fremtredende bedrifter innen mediesektoren, og utvikler verktøy som kan beskrives som «InDesign for Web».

Har samarbeidet siden oppstarten

– Jeg har jobbet i skjæringspunktet mellom design og teknologi siden 2013 og har samarbeidet med Page Black om design til digitale produksjoner siden deres oppstart i 2014, forteller hun.

– Tine har et unikt fokus på kunden og en allsidig erfaring innen alt fra forretningsutvikling og strategi til digital markedsføring og prosjektledelse. Med sin erfaring og en spennende utdanning innen kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling, blir hun en kollega vi gleder oss til å jobbe sammen med, sier Bakken.

– Dette blir veldig spennende, sier Karlsen.

– Jeg har tidligere jobbet med å realisere ambisiøse visjoner gjennom teknologi, nå får jeg være med på hele prosessen; ideer, konsepter og strategier. Jeg gleder meg til å være en del av Page Black-trioen i tiden fremover.