Patchwork vokser

Byrået som spesialiserer seg på sosiale medier og historifortelling øker i antall kunder og ansatte.

71719 183b8 original
Merethe Nyvold Johannessen, Ida Katrine Palm, Joanna Sjönvall og Oda Martinsen Ruud. Foto © Patchwork

Ifølge administrerende direktør Merethe Nyvold Johannessen i Patchwork Norway har det vært høyt tempo i det nordiske byrået etter at hun tok over, med nye kunder som TGI Fridays, VVS Eksperten og Dr.Oetker.

Med flere kunder kommer også flere ansatte: Fra januar besto byrået av syv hoder, og de nyeste tilskuddene er tre kreatører, alle med tittel Art Director og Community Manager, og med erfaring fra grafisk design, foto- og videoproduksjon samt community management.

Ida Kathrine Palm kommer fra stillingen som Strategisk Rådgiver og Innholdsrådgiver for sosiale medier i Omnicoms Resolution. Hun var tidligere Digital Rådgiver i PHD og Planner i MTG. Ida har digital rådgivererfaring og er foto- og videoprodusent. Hun har også med seg en kommunikasjonsutdannelse fra BI og film- og medieutdannelse fra Griffith University i Australia.

Oda Martinsen Ruud kom fra stillingen som Grafisk designer og produksjonsleder i NetPartnering, og har tidligere jobbet i New York-byrået Hypertonic og Young&Hungry i San Fransisco. Hun er designer og foto-/videoprodusent. Oda er utdannet innen kommunikasjon fra BI og har en Master of Fine Arts fra Academy of Art University i San Fransisco.

Joanna Sjönvall jobbet som kanalrådgiver og Community Manager i Nordic Screens før hun begynte i Patchwork. Hun er erfaren med mekanismene i YouTube og er fotograf og videoprodusent. Tidligere har hun jobbet som Livelogger, med casting og som produksjonskoordinator innen TV-produksjon, hos Warner Bros, NRK, Endemol, Freemantle Media og Mastiff. Joanna er utdannet innen TV-produksjon fra Medieinstitutet i Stockholm, og innen foto fra SMC, Santa Monica, USA.

– Det siste året har vært en fantastisk reise i høy hastighet. Fra ett til syv hoder på 12 måneder har i seg selv vært spennende. I tillegg er vi en gjeng med mye mot og energi, som alle bidrar hver eneste dag til videre vekst. Vi står på egne bein og er i tillegg så heldige at vi har et stort utvalg ekspertise blant våre kollegaer i København og Stockholm. Vi er allerede på nytt i prosess med å ansette flere dyktige folk, sier Nyvold Johannessen.