Patchwork vokser videre

Osloavdelingen til nordiske Patchwork har kommet seg på plass i nye lokaler i den gamle margarinfabrikken på Tøyen, og i høst har fem nye hoder kommet til.

87418 85a3f original
Fra venstre: Esben Johansen, Merethe Nyvold Johannessen, Marius Svendsen, Christer Engen, Renate Rygh Pedersen og Eli Ohren.

Det har vært sterk vekst i Patchwork Norway etter at Merethe Nyvod Johannessen tok over som administrerende direktør i januar 2015. Sjøl mener hun det skyldes den økende etterspørselen etter kompetanse og erfaring med kommunikasjon i digitale og sosiale medier.

– 2017 har vært året der vi har skrudd litt på organisasjonen. Vi har flyttet til et større lokale, vi har fått mer spesialiserte ressurser og vi leverer både høyere kvalitet og mer effektivt enn vi noen gang har gjort, sier Nyvold Johannessen.

De nye medarbeiderne er:
  • Eli Ohren, fotografutdannet med en bachelor fra University of the Arts London som i løpet av sine 10 år som selvstendig næringsdrivende har jobbet innen både portrett- og reklameverdenen.
  • Marius Svendsen er også utdannet som fotograf og innen TV-produksjon. Han har kompetanse innen foto og video fra ulike prosjekter, alt fra matfoto til videoproduksjon av ekstremsport.
  • Esben Johansen har Bachelor of Arts innen fotografi fra England og har vært fotograf og filmfotograf i flere reklamebyråer, og de siste årene har han som frilanser hjulpet bedrifter med innholdsproduksjon til sosiale medier.
  • Christer Engen kom fra stilling som account manager i MyNewsdesk og har tidligere jobbet i Eniro. Han er utdannet innen ledelse på BI, og i Patchwork vil han jobbe med rådgivning, prosjektledelse og etablering av nye kundeforhold.
  • Renate Rygh Pedersen har nylig avsluttet sin Master i Arts Management og har erfaring fra eventbransjen. Hun er byråets Office Manager.
Ifølge Nyvold Johannessen er byrået nå rigget for videre vekst.
– Da vi de første årene var avhengige av å sitte med mange sterke «allroundere», er vi nå på plass med ressurser som har tydeligere roller og høyere faglig kompetanse. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til 2018!