Pitch henter tekstforfatter Sara Husby

Sara Husby er på plass som tekstforfatter og idéhode i Trondheims-byrået Pitch.

Sara Husby
Forfatter, journalist og tekstforfatter Sara Husby har blitt en del av Pitch. Foto: Pitch

Pitch i Trondheim vokser, og deres aller nyeste tilskudd sto høyt på ønskelisten fra dag 1, ifølge byrået. Sara Husby er nå på plass som tekstforfatter og idéhode i byrået. Hun er utdannet journalist og har bakgrunn fra blant annet Adresseavisen og Headspin. Hun er også forfatter og ga i 2018 ut romanen «Vi sees (ikke).»

– Det var egentlig ikke noe å tenke på, da muligheten for å begynne i Pitch dukka opp. Kombinasjonen flinke folk og et tydeligere take på de litt mykere verdiene, frista. Mildt sagt! Nå skamgleder jeg meg til å jobbe sammen med fremtidsbevisste kunder, som har en klar tanke om hva de ønsker å oppnå, og til å være med og lage et sjukt bra byrå, sier Sara Husby.

– Har konsepthodet godt skrudd på

For Pitch var det helt avgjørende å ha en god tekstforfatter som ikke bare er en rutinert merkevarebygger, men som har konsepthodet godt skrudd på, forteller byrået.

– Vi vet at Sara er en god match med oss, fordi vi har jobbet med henne før. Sara har lang fartstid i bransjen, og har vært med på å utvikle store og små kampanjer for kjente merkevarer i flere år. Med sitt smittende humør, skarpe penn og evig tenkende konsepthode, er Sara akkurat det vi trenger for å fortsette å jobbe ut gode strategier og konsepter for kundene våre, sier Øyvind Krag Ingul, CEO i Pitch

Pitch Studio startet opp i Trondheim 1. oktober 2022, og teller nå 11 mennesker som jobber med strategi, design, idé og konsept.