Play henter rådgiver fra TINE

Kristian Ruud kommer over på den andre siden av bordet og blir rådgiver i Play.

96650 28e95 feature
Fra venstre: Kreativ leder og partner Thomas Anfinsen, rådgiver Kristian Ruud og daglig leder og partner Espen Erfjell.

PLAY Reklamebyrå melder at de så langt har klart seg bra gjennom de utfordringer kommunikasjonsbransjen generelt har møtt under koronaen, noe som skyldes at en stor andel av kundene er innen dagligvare og legemiddel. Nå henter de forsterkninger fra en av disse dagligvarekundene, nemlig TINE.

Kristian Ruud har siden 2013 vært ansatt i TINE SA og har lang erfaring med konseptutvikling, strategi og kommersialisering. Han har jobbet med utvikling av nye salgskanaler, salgsstrategier og kommersiell vekst.

Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver i Play.

– Play jobber med å skape salg og tydeligere posisjon for sine kunder. Jeg ser frem til å bli en del av PLAY og styrke byrået med ytterligere strategisk og kommersiell kompetanse, slik at kundene skal være trygge på å få helhetlig rådgivning, som gir god effekt.

Daglig leder Espen Erfjell er glad for å ha med seg Kristian Ruud med på laget.

– Kristian skal jobbe strategisk, operativt og kreativt og bidra til byråets videre vekst. Han er analytisk og visjonær og har en serviceinnstilling som smitter over på de han omgir seg med. Med Kristian med på laget har vi et veldig godt grunnlag for å kunne bistå nye og nåværende kunder med å møte omstillinger og behovsendringer.