POL med ekspressbyrå og nye folk

Henter folk fra NORD DDB, Trigger og The Oslo Company, og lanserer samtidig ekspressavdelingen POL På.

94862 ce1ae original
Fra venstre: Thomas Eklo Skaara, Silje Linge, Simon Karlsson, Helene Svabø og Anette Bellika Finnanger.

POL melder at byrået nå skal tilby nye tjenester innenfor ekspressenbyrået Pol På, byråets nye satsing på produksjoner som krever raske prosesser og en lettere «rigg» enn ved større produksjoner og kampanjer. Teamet består foreløpig av produsent, to kreatører, filmfotograf, regissør og innholdsrådgiver.

– Pol På har vært ettertraktet fra dag én og viser at det var en riktig beslutning å satse på en mer lettbent produksjonsenhet på huset som kan verdiøke vårt øvrige tilbud til kundene. I tillegg har etterspørselen etter Pols tjenester økt på flere fronter. Vi har derfor fått inn flere flinke folk med ny og spennende kompetanse, sier daglig leder Kjetil Botten-Skogly i POL.

I tillegg kommer det inn fem nye i byrået.

– Vi har styrket oss med ny prosjektleder, kreatør, innholdsrådgiver, planner og designer. Alle med komplementære ferdigheter til det vi allerede har i Pol, sier Botten-Skogly.

De nye Pol-folkene er innholdsrådgiver Helene Svabø, sist fra Trigger Oslo, prosjektleder Silje Linge, som kommer fra Nord DDB, planner Simon Karlsson, som kommer fra Jung Stockholm, SMFB og sist Oslo Company, illustratør og designer Thomas Eklo Skaara, som har flere års erfaring fra blant annet Qvisten Animation, McCann og New Work, og kreatør Anette Bellika Finnanger som er Art Director på utlån fra TRY. Finneanger skal jobbe i team med Rikke Jacobsen mens Sara Hødnebø er ute i mammapermisjon.