POL-sjefen går til Ahead Group

Kjetil Botten Skogly er ansatt som administrerende direktør i Aller Media eide Ahead Group Norway AS. Henrik Hellenes, som har vært konstituert i rollen, forlater konsernet.

Ahead
Fra venstre: Henrik Hellenes, Dag Sørsdahl og Kjetil Botten Skogly. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Aller Media

– Vi er veldig glade og tilfredse med å få på plass Kjetil, sier konsernsjef i Aller Media, Dag Sørsdahl.

– Henrik har arbeidet i Aller konsernet i snart fire år og har de senere årene vært sentral i utviklingen av Ahead. Vi er veldig takknemlige for den innsatsen han har lagt ned og spesielt hans sterke bidrag det seneste året i rollen som administrerende direktør, hvor porteføljen har hatt meget positivt utvikling og igjen leverer betydelig lønnsomhet.

Ahead Group består i dag av hovedselskapene Oculos, HyperRedink og Nova Vista. Gruppen har i dag ca. 140 medarbeidere og har ledende posisjoner innen CRM/personalisert kommunikasjon, performance, kreativitet/reklame, strategisk innholdsmarkedsføring og opplevd kommunikasjon.

Kjetil Botten Skogly blir ny toppleder for Ahead Group, og kommer fra rollen som administrerende direktør i POL, søsterbyrået til TRY, som han har ledet siden høsten 2018.

– Slike muligheter representerer en sjeldenhet, konstaterer Botten Skogly.

– Utgangspunktet som ligger i Ahead Group både i Norge og i Norden gir oss selvfølgelig ekstremt store muligheter for videre utvikling fremover, jeg vil nesten gå så langt som til å kalle det en uslepen diamant. I tillegg bidro også samtalene jeg har hatt med både eiere og konsernledelsen i Aller Media sterkt til at jeg tok dette valget. Langsiktigheten og verdiene som ligger til grunn er noe jeg umiddelbart falt for og som jeg deler. Jeg opplever å ha blitt møtt med varme og i stor entusiasme rundt fremtiden. Dette er selvfølgelig også viktige faktorer som jeg tar med meg inn i denne jobben.