Pop styrker seg med ny produsent

Stine Hope blir med som ny produsent i Pop Film, Ahead-gruppens nye produksjonsselskap, ledet av Elle-Beth Lønnestad.

Ellebeth Stine
Produsentene Elle-Beth Lønnestad og Stine Hope i Pop Film.

– Er det én ting vi vet, så er det at jobben ikke gjør seg sjøl. Da vi traff dette mennesket var det soleklart at her har vi en med akkurat den rette innstillingen og kompetansen som skal til for å lykkes med det vi prøver å få til i Pop. Jeg er uendelig glad for å kunne fortelle at vi har fått med oss Stine Hope fra Go Electra forteller daglig leder og produsent Elle-Beth Lønnestad.

– Stine er fantastisk! Hun går løs på oppgavene med godt humør og takler alle skruballene som kommer med stoisk ro. Hun har den smartnessen vi trenger for at vi skal levere best i det segmentet vi opererer i, og for å lage masse film for pengene. Så skader det heller ikke at hun er en gøyal type som ikke er redd for å riste litt i oss så vi ikke setter oss fast i «gamle» måter å tenke på, fortsetter Lønnestad.

Hope har allerede produsert filmer for Telenor og Montér den korte tiden hun har vært hos Pop Film.

Knekket anbuds-koden

– Som de fleste andre i disse tider ønsker også vi forutsigbarhet og stabilitet i oppdragene som kommer inn. Samtidig må det være variert, gøy og meningsfullt. En høy bestilling der altså, sier Hope.

– Vi gikk løs på et par anbud med liv og lyst før jul. Gikk på et par tunge smeller, men knekket til slutt koden. Nå kan vi endelig feire at vi blir tildelt kontrakt av DOGA og Norsk Helsenett.

– Vi gleder oss enormt til å ta fatt på oppdragene disse store aktørene har til oss, forteller den nyklekte popusenten.