PR-operatørene henter kreatør fra Railway

PR-operatørene fortsetter sin kreative satsing med AD og kreatør Aron Lindegård på laget. Han gjenforenes med tidligere GK-kollega og nåværende operatør, Cathleen R. Rønning.

88677 4ca6b original
Cathleen R. Rønning og Aron Lindegård gjenopptar sin kreative «promance» hos PR-operatørene.

Før han kom til PR-operatørene var Aron Lindegård kreativ produsent i innovasjonsstudioet Railway, der han skapte nye produkter og tjenester ved hjelp av design og teknologi, blant annet for Gjensidige og Telia.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til kommunikasjonsbransjen, etter et spennende eventyr i innovasjons- og startupverdenen. Jeg kommer inn med en helt ny selvtillit, etter å ha sett hvordan noen av Norges aller største bedrifter opererer på innsiden. Jeg har alltid syntes det var litt rart å rådgi bedrifter, uten å ha noe praktisk erfaring med hvordan de egentlig opererer. Nå har jeg den erfaringen i ryggen, og det føles veldig bra, forteller Aron.

Kreativ «promance» gjenoppstår

Tidligere var Aron AD og deretter digital kreatør for Geelmuyden Kiese, og da jobbet han sammen med Cathleen R. Rønning. I fjor begynte hun i PR-operatørene, og nå kommer Aron etter. Cathleen ser fram til kreativt samarbeid med sin gamle kollega.

– Vår kompetanse er ganske forskjellig, og det er kult å kunne utfylle hverandre når vi lager idéer og uttak. Aron er for eksempel sterk på teknologi og verdikjede, og jeg kan utfylle ham visuelt og operativt. Sammen er vi ganske uslåelige, forklarer Cathleen, som i likhet med team-makker Aron er AD og kreatør.

Aron har gjort alt fra rådgivning og kommunikasjonsdesign til tekstproduksjon og produktutvikling for kunder i mangfoldige bransjer, inkludert telecom, forsikring, energisektoren, luftfart, regnskap, gjenvinning, forbrukerelektronikk, shipping, utdanning, detaljhandel samt offentlig sektor. Byråleder Thorendahl er glad for å ha den allsidige kreatøren på plass.

– PR-operatørene er i vekst, og vi er glade for å få et nytt kreativt team på plass. Aron og Cathleen har tidligere bevist at de jobber godt sammen, og vi ser fram til at de skal utvikle og implementere innovative konsepter som skaper verdi for kundene våre, sier byråleder Petter Thorendahl.