Prisvinnende kreatører til Creuna

Agnes Hagen Frogner og Andrea Lütken har bestemt seg for å starte i det integrerte byrået på Skøyen.

85621 3d55e original
Anders Aunbu med nyansatte Andrea Lütken og Agnes Hagen Frogner (t.h.).

I Creuna fortsetter innholds- og reklameavdelingen å vokse, Med kunder som BAMA, Sparebank1 Nord-Norge, Findus, Avinor og Stokke. Agnes Hagen Frogner og Andrea Lütken har en felles interesse for design, noe som har ført til flere shortlistede arbeider i forskjellige konkurranser. Sistnevnte vant sågar Nordic Student Award under årets Gulltaggen (sammen med Axel Bjørne-Larsen), og stakk også av med teknologiprisen og en bransjeutmerkelse fra Gullkalven. Senest kommer de fra praksisperiode hos ANTI, og gleder seg til å ta fatt hos Creuna etter sommerferien:

– Vi jobber godt sammen, med felles syn på hva kommunikasjon både bør og kan være. Noen beskriver arbeidene våre som rare og ukonvensjonelle, men også oppsiktsvekkende og interessante. Denne tilnærmingen til markedskommunikasjon på har det vært mye rom for i praksisperioden, og vi gleder oss til å videreutvikle formen vår i Creuna, sier de to nyutdannede Westerdølene.

Bidrar til brobygging

Leder for innhold og reklame i byrået, Anders Aunbu, gleder seg minst like mye:

– Det blir utrolig morsomt å introdusere disse jentene i en gjeng som allerede samler lang erfaring, og som vil ha godt av å bli utfordret på nye perspektiver fra noen som i sannhet er «digital natives», «millennials», eller bare rett og slett unge, smarte og flinke. Vi leter hele tiden etter profiler som bidrar til brobygging mellom markedskommunikasjon, teknologi og design, og jeg er trygg på at vi har funnet nettopp dét i Agnes og Andrea, sier Aunbu.

Sammen med ti rekrutter til Creunas nystartede trainee-program starter kreatørene opp allerede den 7. august, etter en velfortjent sommerferie.

– Vi gleder oss til å jobbe tett på design- og teknologi-miljøene, for å kunne utvikle kommunikasjon som er effektiv og relevant i en tid der alt skjer digitalt og i en voldsom fart. Vi kommer til å lære mye i Creuna, men har også trua på at Creuna kan ha noe å lære av oss, avslutter de to.