Prosjektleder og designer til Metric

Designbyrået Metric har nylig styrket teamet med prosjektleder Silje Scheen Dementiev og designer Tina Stokkan.

KF sh
Carmita Carlsson, Tina Stokkan og Silje Scheen Dementiev. Foto: Metric

– Vi opplever stor interesse og etterspørsel av våre tjenester og har endelig fått på plass to nye hoder som bidrar til å øke kompetansen og kapasiteten internt, sier daglig leder Carmita Carlsson.

Silje Scheen Dementiev har over 10 års erfaring i bransjen som både designer og prosjektleder, de siste årene fra marketingbyrået Molte. Hun har jobbet bredt med både digitale og tradisjonelle kommunikasjonsflater for kunder som Norges Fotballforbund og Canal Digital.

– Med bakgrunn som designer har jeg fortsatt hjertet mitt i faget og det var ikke noe tvil om at det stod høyt på ønskelisten å kunne prosjektlede i et miljø som Metric. Et sted hvor det oser av kompetanse. Disse folka her brenner for faget, kundene og teamet sitt. Det at de er en skikkelig sammensveiset gjeng gjør også hverdagen min som prosjektleder enklere.

Tina Stokkan har bachelor i grafisk design fra Westerdals og en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Markedshøyskolen. Hun har også erfaring som intern hos DayTwo.

– Jeg søkte meg til Metric fordi jeg virkelig beundrer arbeidet deres, spesielt hvor variert de jobber, fra mindre kulturelle aktører til store kommersielle prosjekter. Jeg ser på dette som en veldig god mulighet til å lære masse og utvikle meg som designer hos noen av de flinkeste i bransjen. Det er et helt fantastisk team som har tatt meg i mot med åpne armer.

Metric har nettopp fornyet sin kontrakt med Nasjonalmuseet og jobber i tillegg med kunder som Maarud, Kjeldsberg, Arcus, Fleks, Breddos, Bollebar, Levende By, Oslo Business Region, Innovasjonsdistrikt Hovinbyen og Norges Sjakkforbund.

– Ansettelsene er et ledd i en større plan for å optimalisere tjenestene våre, og å imøtekomme behovene til både eksisterende og potensielle kunder. Vi vil derfor fylle på med ytterligere to ansatte frem mot jul og gleder oss til å få inn enda flere folk som kan ta Metric til nye høyder, sier Carmita.