Prosjektleder til Hausmann

Fra velvære på The Well til reklamejobb i Hausmannsgate: Jannicke Skarbøe er ny prosjektleder i Hausmann.

90664 4e59e original
På andre siden av bordet: Jannicke Skarbøe er Hausmanns nye prosjektleder.

Jannicke Skarbøe har 10 års erfaring med salg og markedsføring i sportsbransjen, og har de siste årene vært med på oppstarten for spa og velværesenteret The Well på Kolbotn. Der har hun hatt ansvar for markedsføring og kommunikasjon. Nå er hun er ansatt som ny prosjektleder i reklamebyrået Hausmann.

– Vi traff Jannicke da vi begynte å jobbe med The Well i våres, og så fort at her var det et bra menneske med kombinasjonen av kunnskap, ryddighet og driv. Vi var på jakt etter ny prosjektleder, hun søkte nye utfordringer, og det var en selvfølge å spørre om hun var interessert. Heldigvis sa hun ja, forteller byråsjef Terje Banken.

Skarbøe har tidligere jobbet med salg og markedsføring av merker som Kari Traa og Bjørn Dæhlie. Hos Hausmann skal hun jobbe med kunder som Glasmagasinet, Barcode, Mammutsalget med flere.

– Jeg falt pladask for gjengen i Hausmann første gang jeg møtte dem. Tenkte med én gang at dette byrået og disse hyggelige, dyktige folka må være et spennende sted å jobbe! Da Terje ringte og spurte om jeg var interessert i en prat, var jeg ikke i tvil om hva jeg ville, forteller Skarbøe.