Prosjektleder til Retail Factory

Marte Emilie Wågan er ansatt som ny prosjektleder i Retail Factory: – Jeg gleder meg enormt, forteller hun.

Retail Factory overgang
Rådgiver Joachim Breen og prosjektleder Marte Emilie Wågan i Retail Factory. Foto: RF

Marte Emilie Wågan har en bachelor i Communication Management fra BI, og kommer fra jobben som medierådgiver i OMD. Der jobbet hun med medierådgivning, mediebooking og planlegging og jobbet med flere av Orklas merkevarer. Før det jobbet hun med både intern- og eksternkommunikasjon for BI, i tillegg til å være rådgiver for programadministrasjonen og ledelsen samme sted. Her jobbet hun blant annet med akkreditering for NOKUT.

– Jeg ser tilbake på lærerike og fine år hos BI og OMD, og tar med meg mye læring herfra, sier Wågan.

Nå gleder hun seg til å komme i gang i Retail Factory.

– Det er med stort engasjement og motivasjon jeg trer inn i rollen som prosjektleder hos Retail Factory. Jeg gleder meg enormt til å bli kjent med en bransje i stor utvikling og et selskap med god fremdrift.

– Hittil har jeg blitt møtt med en bukett av kompetente og hyggelige kollegaer, spennende kunder og stor tillit internt. Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å utvikle meg og lære masse nytt i tiden fremover, avslutter hun.

Rådgiver i Retail Factory, Joachim Breen, er strålende fornøyd med å ha Wågan på plass.

– Marte kommer til oss med masse god erfaring i bagasjen, og vi er veldig glade for å ha henne på plass. Hun er allerede godt i gang, og har glidd rett inn i gruppa hos oss, sier Breen.