Rådgiver Camilla Gullestad Lunde til Varejo

Camilla Gullestad Lunde har takket ja til jobben som rådgiver i Ahead Group-byrået Varejo. Ansettelsen er i tråd med byråets vekststrategi .

IMG 91638146
COO Lars-Ivar Ødegaard og rådgiver Camilla Gullestad Lunde. Foto: Varejo

Camilla kommer fra stillingen som seniorrådgiver i byrået Digital Opptur, hvor hun har hatt annonseringsansvaret for 25 kunder via Google, Microsoft og sosiale medier. I tillegg har hun jobbet for en rekke kunder på strategisk nivå.

– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten i Varejo. Det er et spennende byrå som inntil nå først og fremst har jobbet med retailprosjekter. Noe vi fortsatt skal gjøre, men samtidig skal vi styrke satsningen mot flere bransjer, sier hun.

Skal jobbe strategisk og operativt

Lars-Ivar Ødegaard, COO i Varejo, sier han er veldig glad for å få Camilla på laget ettersom hun representerer en bredde byrået til en viss grad har savnet.

– Med Camilla falt første brikken på plass for at vi skal lykkes med satsningen vår. Hun er både strategisk og operativ. Ikke minst er hun et veldig hyggelig sosialt tilskudd til det allerede gode miljøet vårt, sier han.

Bred kompetanse

Camilla Gullestad Lunde har en bachelor i business administration fra BI, samt bred erfaring fra både retail og byrå. I tillegg til erfaring fra Digital Opptur har hun blant annet jobbet med salg i MyNewsdesk og vært salgsansavarlig i Treasurebox AS.

– Kombinasjonen av erfaring fra både salg og digital markedsføring er uvurderlig for Varejo. Noe som er en perfekt match for eksisterende og nye kunder, avslutter Lars-Ivar Ødegaard.

Om Varejo

Varejo er en del av den nordiske byrågrupperingen Ahead Group med sitt fagmiljø innen strategi, kreativitet, reklame og kommunikasjon. Varejo jobber strategisk og taktisk og sørger for at merkevarer og produkter møter den ønskede målgruppen på de riktige stedene. Byrået jobber med konseptutvikling, innhold og design i tillegg til å gjennomføre aktiviteter som butikkdemo, merchandising, sampling, event og roadshows.