Rådgiver til Hyper

Fredrik Halmøy Wisløff er ny rådgiver i Hyper og kommer fra Making Waves hvor han jobbet som strategirådiver for kunder som Hurtigruten, Nikita og Aker Solutions.

49409 a334c original
Fredrik Halmøy Wisløff og Fred Hauge. Foto: Hyper
49409 a334c original

Fredrik Halmøy Wisløff har bred erfaring med prosjekter i krysningspunktet mellom forretningsutvikling og teknologi, et område hvor Hyper opplever økende etterspørsel.

– Fredriks gründergener, varierte bakgrunn og sterke engasjement for ny teknologi gjør at han passer perfekt i Hyper, hvor vi opplever at stadig flere bedrifter og organisasjoner etterspør kompetanse på nettopp forretningsutvikling. Vi er veldig glade for at han valgte Hyper, og med et rådgiverteam på syv, deriblant Anders von Krogh som nylig kom fra Dinamo, kan vi nå tilby veldig bred kompetanse, sier Fred Hauge, teamleder for rådgivere i Hyper.

Halmøy Wisløff er utdannet ved NTNUs Entreprenørskole og Boston University, og har tidligere jobbet som forretningsutvikler i Hafslund, analytiker hos Rokade, salgsansvarlig hos Stig & Stein Idélaboratorium, samt startet opp to selskaper.

– Jeg har alltid hatt en sterk interesse for digitale kanaler og hvordan de kan leverere forretningsmessig effekt. Kundenes forventninger til digitale løsninger er økende, og morgendagens vinnere er de som utnytter mulighetene som kommer av at kanalene er i ferd med å smelte sammen. Hyper har et faglig sterkt og veldig spennende miljø, med uvanlig flat struktur og mye dialog på tvers av fagområder, sier Fredrik Wisløff, som allerede har begynt i stillingen.

Hyper har rundt 50 ansatte og kunder som REMA 1000, Gjensidige, Statnett, Forsvaret, Skatteetaten, Tine, NHO og KIA, og har startet spillselskapet Hyper Games.