Rådgivere til PR-operatørene

PR-operatørene styrker teamet med juniorrådgiverne Caroline Hording og Mats Ekern.

94072 524d0 original
Caroline Hording og Mats Ekern.

– Med Hording og Ekern på laget styrker vi oss både kreativt og innenfor PR og prosjektledelse, og kan også tilby video og grafiske tjenester in-house, sier byråleder Petter Thorendahl.

Caroline Hording er utdannet kreatør med spesialisering i kommunikasjonsstrategi ved Høyskolen Kristiania, og moderne prosess- og prosjektleder ved Emergence School of Leadership. Hun har tidligere vært praktikant hos Good Morning Naug og hatt internship hos Nucleus. I tillegg har hun arbeidet med reelle kundeoppdrag på Emergence.

– Jeg har fulgt med på kampanjene PR-operatørene har utviklet de siste årene, så at jeg nå får være en del av teamet er utrolig kult. De virker som en veldig trivelig gjeng, og har flere spennende kunder som jeg ser frem til å jobbe med, sier den nye rådgiveren.

Mats Ekern vokste opp i mediebransjen, og har alltid vært ekstremt opptatt av å uttrykke seg gjennom kreative, visuelle medier. Han har tidligere jobbet som frilanser for PR-operatørene i tillegg til å ha jobbet med alt fra store selskap og byråer, til mindre lokalbedrifter og privatpersoner.

– For meg er dette en arbeidsplass jeg gleder meg til å komme til hver morgen. Hos PR-operatørene kan jeg jobbe med ting jeg elsker, samtidig som jeg kan lære av dyktige kolleger, og dele min egen kunnskap videre, sier han.

Thorendahl har stor tro på de nye tilskuddene.

– Caroline ble ansatt etter en intens rekrutteringsdag på vårparten, hvor hun skilte seg positivt ut fra konkurrentene i det hun kom inn døren. Mats har imponert fra første møte som frilanser og det var aldri noe tvil om at han ville bli en bra operatør. Vi har stor tro på begge to og vi gleder oss til å følge utviklingen deres videre, avslutter Thorendahl.