Retail Factory får ny prosjektleder

Beate Sæther går fra farmasøytselskapet Sanofi og blir prosjektleder i Retail Factory.

IMG 9798
Daglig leder Tommy Stiansen og prosjektleder Beate Sæther.

Byråleder Tommy Stiansen er strålende fornøyd med ansettelsen av Beathe Sæther.

– Ja absolutt, Beate er en skikkelig bra person. Hun tilføyer selskapet både innsikt, faglig kompetanse og ikke minst et skikkelig godt humør. Og mer enn det kan vi jo ikke forvente, sier Stiansen.

Han forteller at byrået stadig får mer og gjøre nå som samfunnet gradvis åpner opp.

– Skal vi lykkes med å nå de ambisiøse vekst- og leveransemålene vi har satt oss, er vi nødt til å ha med oss sultne mennesker som synes dette er like gøy som resten av oss. Beate er en dame du vil ha med deg på laget, og hun kommer til å være en betydelig bidragsyter, både faglig og sosialt avslutter Stiansen.

Et enkelt valg

Beate Sæther kommer tidligere fra byrået Retail House Varejo og senest farmasøytselskapet Sanofi. Etter å ha opplevd begge sider av bordet, både kunde- og byråsiden, sier hun det var et enkelt valg.

– Absolutt, da denne muligheten dukket opp, var det ikke noen tvil om hva jeg ønsket meg. Retail Factory er etter min mening bransjens mest profesjonelle og fremoverlente retailbyrå, så det å få være med på reisen sammen med resten av gjengen her, ser jeg på som både en utfordring og en ære. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, avslutter Sæther.

Om Retail Factory

Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.