Retail Factory fyller på med flere retailhoder

Retail Factory opplever økt etterspørsel, og det ferske byrået må allerede ansette ny rådgiver og ny prosjektleder.

IMG 8845x
Fra venstre: Rådgiver Joachim Breen, byråleder Tommy Stiansen og prosjektleder Simen Pedersen.

Joachim Breen kommer sist fra Retail House Varejo, mens Simen Pedersen internrekrutteres fra JCP til Retail Factory.

– Da det åpnet seg en mulighet for meg i Retail Factory var jeg rask med å takke ja. Jeg kjenner blant annet både Simen Pedersen og Tommy Stiansen godt da jeg har jobbet med de begge tidligere, så på mange måter kan man jo kalle dette et trygt valg. Samtidig er det utrolig spennende å få være en del av et byrå som skal rendyrke retailfaget og ikke være best på alt annet samtidig, det kan andre ta seg av, kommenterer Joachim Breen.

– Her vil jeg få brukt all min kompetanse og erfaring innenfor retailfaget, og nå har jeg funnet et sted jeg skal bli gammel, fortsetter Breen.

Simen Pedersen er samstemt.

– Jeg må si det er utrolig inspirerende å bli en del av et byrå som tør å gi gass, midt under en pandemi. Jeg har som JCP-ansatt fulgt oppstarten av Retail Factory fra sidelinjen og jeg må si jeg er imponert hvor raskt de har fått fart på skuta. Jeg gleder meg veldig til å bidra til å skape ytterligere fart i fremtiden, sier Pedersen.

Byråleder Tommy Stiansen er strålende fornøyd med de to nysigneringene.

– Det skal godt gjøres å finne mer kompetente hoder innenfor retailfaget enn Joachim og Simen, så jeg må si jeg er både stolt og begeistret over at de ønsker å jobbe med oss. I takt med at samfunnet gradvis åpner opp igjen, opplever Retail Factory at ordreboken fyller seg opp. For å både kunne levere, samtidig som vi skaper videre vekst, er vi avhengig av å rekruttere folk som er like nerdete opptatt av retail som resten av oss. Det har vi funnet i Joachim og Simen, fortsetter Stiansen.

Om Retail Factory

Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.