Retail House Varejo vokser med to nye prosjektledere

Retail House Varejo, som er en del av Ahead Group, er i vekst, og har ansatt to nye prosjektledere. Mina Støtvig og Sunniva Haugsbø er allerede på plass i byråets helt nye lokaler i Kongens gate 21.

Pressebilde Suniva Mina 1
Mina Støtvig (t.v) og Sunniva Haugsbø. Foto: Retail House Varejo

Espen Hermansen, daglig leder for Nova Vista og Retail House Varejo, sier han er glad for at de to nye prosjektlederne er på plass, da nye oppdrag renner inn.

– Det er ingen hemmelighet at pandemien har vært en prøvelse for denne delen av virksomheten, men vi ser nå at ting er på vei tilbake til normalen. Faktisk har vi mer å gjøre innen retailsegmentet enn før pandemien. Med andre ord har både Mina og Sunniva allerede fullt opp med oppdrag å håndtere nå og i tiden som kommer, sier han.

Fra Bergen til Oslo

Sunniva Haugsbø, som har en bachelorgrad i markedsføringsledelse med fordypning i HRM fra BI i Bergen, er ikke helt fersk i byrået. Hun har jobbet som lokal prosjektleder i Bergen. – Jeg kjenner godt til virksomheten, da jeg har vært involvert i mange ulike prosjekter. Jeg har blant annet hatt ansvar for personal, rekruttering og logistikk lokalt i Bergen. Jeg gleder meg nå til å utvikle meg videre i min nye fulltidsstilling som prosjektleder på Oslo-kontoret, sier hun.

I sin første byråjobb

Mina Støtvig har en bachelorgrad i kultur og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, samt et studieår i Leeds med retning innen utviklingsstudier. – Dette er min første byråjobb, hvilket er veldig spennende. Jeg elsker å jobbe med mennesker, og det er nettopp dette som er en stor inspirasjon for meg i jobben som prosjektleder. Ikke minst gleder jeg meg til å jobbe med noen av landets og verdens største merkevarer, sier hun.