Rett fra skolebenken til JCP PRAD

Etter avsluttet internship velger PR- og reklamebyrået JCP PRAD å ansette Markus Tangløkken.

Markus Tangløkken og Lars Eia Kirkholmx
Markus Tangløkken og Lars Eia Kirkholm.

– Talenter som Markus vokser ikke på trær, sier byråleder i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm. – Etter at han kom til oss i januar gikk det egentlig ganske kort tid før gjengen her begynte å snakke om at de ønsket at han skulle bli lenger enn kun ut praksisperioden. Kombinasjonen av å være faglig dyktig, ha massevis av initiativ og fungere sabla bra kulturelt, gjør ham til en perfekt match med oss.

Markus Tangløkken skal sluttføre utdanningen sin innen PR og kommunikasjon på Høyskolen Kristiania samtidig som han jobber i byrået.

– Dette ser vi begge bare på som et pluss. Vi får tilgang til rykende fersk kunnskap og med god gammeldags fleksibilitet så skal dette gå fint, avslutter Kirkholm.

Tatt imot med åpne armer

– JCP PRAD tok meg imot med åpne armer, og tok meg på alvor fra første stund. De utfordret meg og ga med masse tillit som jeg på noen få måneder har vokst masse på. Tempoet og de forskjellige utfordringene man får her er veldig engasjerende, forteller Markus.

– Jeg er kjempeglad for at JCP PRAD tok meg inn til internship på tross av pandemien, og videre tilbød meg jobb som juniorrådgiver. Det kjennes helt riktig å få fast plass på hjemmesiden, også gleder jeg meg til å få møte alle i JCP sin egen bar snart, ikke bare på Teams, avslutter han.