Revene viser seg fram med ny rull

Rykende fersk showreel fra produksjonsselskapet Sølvrev i vest (og øst), som også utvider med tre nye talenter, blant annet fra byråbransjen.

Sølvrevscreen

Produksjonsselskapet Sølvrev ble lansert i Bergen i 2015 og har siden da etablert seg i bransjen med å lage musikkvideoer for noen av Norges største artister. I fjor ble selskapet kåret til gasellebedrift for tredje året på rad, med en fjerde på vei i år, og har med tiden rukket å etablere en egen avdeling i Oslo, ledet an av regitalentet Sigurd Fossen. 2022 blir inget unntak og selskapet satser for fullt inn i det nye året.

– 2021 har vært et fantastisk år for oss i Sølvrev med mye på tapeten, men om jeg må løfte frem et samarbeid som vi er litt ekstra stolt over, må det bli det vi har med Aurora, hvor vi har laget alle musikkvideoene til det nye og kritikerroste albumet «The Gods we can touch», sier daglig leder Terje Helgheim.

Han nevner også samarbeidet med den norske høytrykkspylersuksessen AVA, hvor Sølvrev har levert en rekke innhold i form av «how-to-videoer» til YouTube.

– Disse to samarbeidende viser veldig godt bredden i det vi leverer, og for AVA har vi jobbet med håndfaste produkt-caser hvor tallene viser at målgruppen virkelig konsumerer innholdet vi lager og får høy nytteverdi av videoene, fortsetter Helgheim.

Ansetter fra byråbransjen

Etter å kommet seg gjennom den vanskelige start-up fasen føler Helgheim og Sølvrev seg nå klar for å satse videre. En del av denne satsningen er å ansette en rekke nye talenter. Først ut er Mariann Lunde som kommer fra byråbransjen. Der har hun jobbet for byråer som Something Good, We Are Live og Geelmuyden Kiese som tekstforfatter, kreatør og AD før hun i februar begynte i Sølvrev.

– Hun vil fungere som et bindeledd mellom den mer kreative byrå-bransjen og vi som er sterkest på videoproduksjon. I tillegg får vi inn Daniel Eikeland som ny daglig leder i mai, og i september starten den allround dyktige videografen/klipperen Helge Kallevik på kontoret i Oslo, forteller Helgheim.

– Med disse nyansettelsene, vår erfaring så langt og Sigurd Fossen i spissen, føler vi nå at vi har utviklet en solid kompetanse i brytningen mellom digital markedsføring og videoproduksjon og er klar for å jobbe tettere på byråbransjen. Her er vi sikker på at vår bakgrunn er en perfekt match for kreative byråer med gode idéer, avslutter Helgheim.

1 Videofotograf klipper William Glandbergerx
Videofotograf og klipper William Glandberger. Foto: Sølvrev
2 Videofotograf klipper Carl Martin Storøyx
Videofotograf og klipper Carl Martin Storøy. Foto: Sølvrev
3 Daglig leder Terje André Helgheimx
Daglig leder Terje André Helgheim. Foto: Sølvrev
4 Regissør Sigurd Fossenx
Regissør Sigurd Fossen. Foto: Sølvrev
5 Produsent Christer Dyngelandx
Produsent Christer Dyngeland. Foto: Sølvrev
6 Videofotograf markedskooridnator Olve Austefjordx
Videofotograf og markedskooridnator Olve Austefjord. Foto: Sølvrev