Richter Strand skal spille for Sheriff

Deadline day: Erik Richter Strand har meldt overgang til Sheriff.

90418 b03a6 original
Produsent Eivind Sæther og regissør Erik Richter Strand i Sheriff Film Company.

Ved midnatt og siste dag i overgangsvinduet, foregikk det intense forhandlinger i styrerommet hos Sheriff. De hadde lagt inn høyeste bud på en ettertraktet spiller, agentene hadde blitt enige, og det var bare den medisinske testen og spillerens personlige betingelser som gjensto. Det var lenge knyttet usikkerhet til Eriks tilgjengelighet utover sesongen, men den medisinske testen viste at han vil være fit for fight allerede til helgen.

Det er derfor en tydelig lettet og glad Eivind Sæther som nå kan møte fans og presse med følgende beskjed: Erik Richter Strand skal fra nå av skal spille for Sheriff.

– Erik er en spiller som vil gå rett inn i startrekka vår og løfte laget fra dag én. Han er allsidig og behersker rollen som både indreløper og spiss og han har erfaring fra ulike spillestiler og formasjoner. Vi er rett og slett veldig glade nå, og ser frem imot å kjempe om medaljer i sesongene som kommer, sier Sæther til KF.

– Det satt langt inne

Vi stiller Erik det åpenbare spørsmålet: Hva var det vanskeligste med forhandlingene?

– Det vanskeligste for meg var selvfølgelig å akseptere å ha en trønder som manager. Det satt langt inne. Men da Eivind, Beril og de andre gikk med på at jeg fortsatt vil skarre på R-ene og spille i rød drakt, var det greit. Nå gleder jeg meg veldig til å score mål og vise hva jeg kan.

Erik Richter Strand har sin bakgrunn fra spillerakademiet i Lillehammer og har tidligere spilt for solide lag som Pravda og Rollo Tomasi. Hans meritter i lange formater kan du lese om her og noen av hans mest minneverdige mål kan du se her.