Ryssdalsnes til ConCom

Martin Ryssdalsnes ble nylig ansatt i Concept Communication som konseptleder. Han blir også en del av ledergruppen i selskapet.

22061 16961 original


Ryssdalsnes kommer fra jobben som salgsdirektør og tidligere markedssjef i fotballklubben FC Lyn Oslo, hvor han har jobbet de siste fem årene.

Ryssdalsnes har lang erfaring med sponsor- og eventmarkedet. Han har master i markedsføring og bedriftsstrategi samt høyere avdelingsstudium (HAS) fra NHH.
– Vi er veldig heldige som har fått med oss Martin Ryssdalsnes på laget. Han har et solid nettverk og god kunnskap om salg og marked, særlig innen spons og event sier konseptleder Tine Birkeland.

– Jeg ser store muligheter i Concept Communication, og følte at dette var et riktig valg etter noen begivenhetsrike år i Lyn. Her får jeg jobbe med spennende oppgaver, store nasjonale kunder og skal være med å utvikle Concept videre, sier Ryssdalsnes.

Concept Communication leverer kommunikasjonsløsninger som sponsing, events, event marketing og kommunikasjonsallianser i kombinasjon med mer tradisjonell marketing.


Annonse: