Sebastian og Maciek til Metric

Metric fortsetter å øke og har ansatt Maciek Marć som designer og Sebastian Tysse Øberg som prosjektleder.

Fra venstre Maciek Carmita Sebastianx
Fra venstre: Maciek Marć, Carmita Carlsson og Sebastian Tysse Øberg. Foto: Metric

– Gjennom å ansette Sebastian og Maciek har vi ikke bare økt kapasiteten for å bedre kunne serve nye og eksisterende kunder, men også fylt på med mer bredde og kunnskap som kommer kundene våre til gode, sier daglig leder Carmita Carlsson.

Maciek Marć kommer senest fra Perform Brand Design i Łódź i Polen, hvor han har utviklet visuelle identiteter, og jobbet med skriftdesign og motion design for kunder som Carrefour, Stacja Nowa Gdynia, Fundacja Słonie Na Balkonie og Fundacja SNG.

– Jeg ville bli en del av et team med ambisiøse designere som alltid er ivrige etter nye utfordringer, og det er akkurat dette jeg har funnet hos Metric, sier Maciek. – Jeg gleder meg til å vokse sammen med Metric, både profesjonelt og personlig.

– Maciek er en designer med god analytisk og konseptuell tilnærming til nye oppdrag, og har høye faglige og kommersielle ambisjoner. Han har i tillegg til å være designer, studert social analytics ved Universitetet i Lodz og tilfører oss et nytt og internasjonalt perspektiv som både vi og våre kunder vil dra nytte av, sier Carmita.

Sebastian Tysse Øberg har studert innovasjon og forretningsutvikling og kommer senest fra en prosjektlederstilling i Splay One. Her jobbet han innenfor digital markedsføring med kunder som Rema 1000, Orkla, Miljøhovedstaden, Johaug og TV 2, hvor et stort fokus var å bygge merkevarene sine profiler på YouTube.

– Jeg ble trukket mot Metric mye på grunn av menneskene som jobber der og den allsidige kunnskapen i byrået. Det er et veldig behagelig miljø med utrolig kunnskapsrike og erfarne folk. Det er også en stor variasjon i hvilke type prosjekter man jobber med, noe som gjør at man lærer flere sider ved bransjen, sier Sebastian.

– Sebastian er en engasjert og allsidig type som raskt har funnet sin plass hos oss. Hans tidligere erfaringer innen kommunikasjon, markedsføring og innholdsproduksjon gjør han til en verdifull ressurs i våre prosjekter, avslutter Carmita.