Separert kommunikasjonsduo finner tonen på nytt i Nova Vista

Spennende kunder, hyggelige kolleger og eget sjokoladeskap var det som skulle til for at Anette Johnsrud Larsåsen og Binta Kristin Hammerich på nytt skulle finne sammen. Denne gangen som seniorrådgivere i kommunikasjonsbyrået Nova Vista.

Anette binta og espen nova vistax
Anette Johnsrud Larsåsen (bakerst), Binta Kristin Hammerich og Espen Hermansen. Foto: Nova Vista

Anette Johnsrud Larsråsen og Binta Kristin Hammerich jobbet begge tidligere i Geelmuyden Kiese, og nå er de forent igjen i Nova Vista.

Anette er tidligere Westerdøling som har jobbet som rådgiver i Geelmyuden Kiese og senest som kommunikasjonssjef for Høyskolen Kristiania. Hun har lang erfaring som foredragsholder, med forretningsutvikling og som rådgiver. Nå har hun flyttet 30 meter internt i Ahead Group for å møte sin tidligere makker og nye kunder hos Nova Vista.

– Nova Vista passer meg perfekt. Det er høyt under taket, bredde i jobbene og flatt i gangene. Her får jeg luft under vingene, og kan jobbe med kommunikasjon som jeg kan best. Det er spennende byrå som skal opp og frem, og som har flere av landets og verdens største kunder på listen. Ikke minst er det en veldig hyggelig, variert og uformell gjeng, sier hun.

En rådgiver med bred, internasjonal erfaring

Sammen med Anette kommer også Binta Hammerich til Nova Vista. Med vingene hun har fått i Red Bull, har hun kommet seg til kommunikasjonsbyrået i Kongens gate for å lande. Binta har ti års bransjerfaring, hvor de to ferskeste årene er opparbeidet som ansvarlig for markedsføringen mot Horeca, kultur- og uteliv, i Red Bull. Hun har tidligere byråerfaring som strategisk rådgiver i SMFB, og tidligere som konsulent i Geelmuyden Kiese, samt rådgiver i OMD. Hun har også bred erfaring fra utlandet, hvor hun har vært ansvarlig for den daglige driften av ICCO (International Communications Consultancy Organisation) før hun gikk over til Cannes Lions Festival of Creativity med ansvar for Creative Effectiveness og PR Lions-kategoriene.

– Dette blir kjempegøy. Ikke minst får jeg på nytt jobbe med Anette som jeg tidligere måtte forlate da vi gikk hver vår vei etter en lærerik tid i GK. Nova Vista er et spennende byrå og jeg har vært imponert av det strategiske fagmiljøet i Ahead Group. Da jeg fikk muligheten til å bli med på laget var det lett å takke ja. Her får jeg jobbe bredt kommunikasjonsfaglig som er få forunt, sier hun. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer med nye kunder, legger hun til.

– Flinke, hyggelige og fremoverlente

Byråleder og selvutnevnt overordnet sjokoladeskapsjef i Nova Vista, Espen Hermansen, sier han er veldig glad for at Anette og Binta har valgt å takke ja til stillingene som seniorrådgivere, da begge passer perfekt inn i byråets strategi om å levere et bredt spekter av kommunikasjonstjenester.

– Ikke minst sier det noe om hvor Nova Vista er på vei når så flinke folk velger å jobbe hos oss. I tillegg til å være flinke, er begge veldig hyggelige og fremoverlente. Noe som er perfekt match.

– Med Anette og Binta styrkes Nova Vista-laget. Noe som vil bidra til at vi når satte mål. Det gledes, avslutter han.