Si hei til Team Thea&Nicklas

Nicklas Hellborg slutter som kreativ leder i Try Apt, og spankulerer de 23 trappetrinnene ned til Try Reklame og Thea Bjørndal Iversen.

Thea nicklasx
Thea Bjørndal Iversen og Nicklas Hellborg.

– Vi har egentlig alltid jobbet sammen, sier Thea og sikter til tiden i SMFB og alle samarbeidsprosjektene mellom Try og Apt de siste årene.

– Da jeg skulle ha ny partner, sa jeg til Kjetil at jeg ønsket meg en Nicklas. Men jeg trodde jo ikke han var villig til å forlate sitt elskede Apt. Så da Nicklas sto på broen i 5.etasje og ropte ned til 3. som i en dramatisk scene fra Romeo og Julie, var det ingenting annet å gjøre enn å gi et verbalt, entusiastisk samtykke tilbake. Det var i hvert fall nesten sånn det skjedde.

– Det blir veldig vemodig å slutte i Apt etter fire år, men dette føles som et naturlig steg å ta karrieremessig, sier Nicklas. – Thea og jeg har jobbet tett sammen på flere prosjekter det siste året, og det samarbeidet vi har utviklet er rett og slett for bra til å gi slipp på.

– Å få Nicklas med på laget i reklameavdelingen, er noe vi gleder oss veldig til. Vi vet at årene i Apt har gjort Nicklas god på digitale techløsninger, og han har i tillegg en knallgod formsans, sier Kjetil Try.