Silje er ny markedsrådgiver i CATCH

Med en rykende fersk bachelor i markedsføringsledelse har Silje Westerås (23) kommet inn som markedsrådgiver i CATCH.

Siljehatch 4577x
Silje Westerås gleder seg til å sparre med kunder i de nye lokalene til Catch, som begynner å ta form. Foto: Heidi Fauske

Selv om hun er ny i arbeidslivet, er ikke Silje Westerås helt ukjent med byrået fra før. Gjennom studiene benyttet hun seg av mentorordningen som universitetet har med næringslivet, og på den måten ble hun kjent med det som nå er hennes aller første arbeidsplass.

– Vi oppdaget raskt at Silje er et strategisk talent, og da hun spurte om å fullføre sin bacheloroppgave med et internship hos oss, var vi ikke sene om å takke ja, forteller byråleder Heidi Fauske.

Mange spennende oppgaver i vente

Etter endte studier ble det naturlig å tilby henne fast stilling som markedsrådgiver.

– Jeg kommer til å jobbe med mange ulike former for markedsføring fremover, fra flerkanals kampanjer, digital markedsføring, sosiale medier til strategisk markedsrådgivning og konseptutvikling, forteller Silje.

Hun er allerede vant med å ha mange jern i ilden:

– I løpet av studiet var jeg under pandemien prosjektleder for et initiativ fra Kunnskapsdepartementet. Prosjektgruppen fikk i oppdrag å etablere arbeidsgrupper på tvers av Universitetet i Sørøst-Norges åtte campus. Vi fikk tildelt et budsjett som vi skulle bruke på å ansette studenter og arrangere koronavennlige arrangementer. Prosjektet krevde god oversikt og samhandling med studentene, og ble en stor suksess. Jeg tar med med denne nyttige erfaringen inn i min nye jobb, forteller Silje.

Fersk kompetanse en viktig faktor

Med Silje på laget, har CATCH ansatt tre nye hoder i år. Rekrutteringen handler om økt oppdragsmenge, og for et byrå som er inne i sitt 18. driftsår er det en selvfølge å legge vekt på fersk kompetanse.

– Som byrå trenger vi så absolutt folk med nye perspektiver som kan utfordre våre etablerte tankesett. og vise oss nye kreative muligheter. Vi gleder oss til å jobbe med Silje fremover, og ønsker henne velkommen med på laget, avslutter byrålederen.