Silje Haukaas er ny prosjektleder i Everland Oslo

Erfaren prosjektleder slutter seg til det skandinaviske designbyrået Everland. Silje Haukaas skal hjelpe det travle norske kontoret, hvor det hovedsakelig er et omfattende samarbeid med REMA 1000 som sørger for mye arbeid fremover.

EVERLAND Oslox
Fra venstre: Rikke Hatlo, Alexander Freiling, Silje Haukaas, Linda Bergh og Camilla Lykaas. Foto: Everland

Designbyrået Everland styrker sin tilstedeværelse i Oslo med ansettelsen Silje Haukaas, som får tittelen Senior Client & Operations Manager. Det er snart et år siden byrået åpnet dørene til det norske kontoret, for å komme tettere på REMA 1000 og andre lokale kunder. Silje slutter seg til det eksisterende teamet, bestående av Rikke Hatlo (Design Lead), Alexander Freiling (Artwork Manager), Linda Li Bergh (Senior Designer) og Camilla Lykaas (Designer).

– Det er en fornøjelse at se vores norske kontor vokse med så mange dygtige mennesker. Med Silje Haukaas får vi endnu en kompetent, empatisk og strategisk person til, som vil kunne hjælpe os med sin gode kommercielle forståelse og skabe stærke norske consumer brands, sier Thomas Gamst, CEO & Founding Partner hos Everland.

En erfaren profil til kontoret

Silje er en erfaren prosjektleder og rådgiver som har jobbet 11 år i reklamebyrå, med ansvar for store, kommersielle merkevarer og retailkjeder. Hun kommer senest fra en lignende stilling hos FOLL Reklamebyrå som senior prosjektleder og rådgiver, hvor hun blant annet har jobbet med REMA 1000, ARK bokhandel, Bunnpris, Boots Apotek og Meny.

– Jeg gleder meg til å jobbe med en så dyktig og fin gjeng. Ekstra gøy blir det å få være med på videre etablering av Oslo-kontoret for å bli en ledende aktør også her i Norge, sier Silje Haukaas, som nå lyder tittelen Senior Client & Operations Manager hos Everland.

Om Everland

Everland er et strategisk merkevare- og designbyrå som arbeider globalt i og utenfor Skandinavia. Kundene inkluderer REMA 1000, Carlsberg, Danone, Hanegal, Orkla Foods, Tindle og GP Batteries.