Simon Oldani til Selters Design

Det lille designbyrået i Prinsessealléen vokser.

45040 b502e original
Hege Mykkeltveit, Simon Oldani og Elisabeth Holter-Schøyen. Foto: Selters Design

– Vi er svært glade for å ha Simon Oldani med på laget, sier daglig leder Elisabeth Holter-Schøyen.

– Simons lange og brede erfaring fra både design- og reklamebransjen kompletterer byrået perfekt. I tillegg er han en hyggelig fyr, noe som er viktig for oss i Selters.

Oldani har jobbet med mange kjente merkevarer og har vært med å vinne internasjonale priser. Han kommer sist fra stillingen som kreativ leder i Involve, og er på plass i Selters allerede fra 18. mars.

Skjebnemøte

Det hele startet med et møte i Norsk Designråd, der Oldani sitter i juryen i Merket for god design.

– Fra å være et møte om kriterier for innovasjon og design, endte det med at vi lurte på om ikke vi burde jobbe sammen. Jeg ble fascinert av de flinke og hyggelige møtedeltagerne på andre siden av bordet, og tenkte; Selters Design er virkelig et byrå man har lyst til å ha med å gjøre, enten som kunde eller medarbeider, sier Oldani.

Selters så dagens lys 2. mai 2012. Byrået ble startet av Hege Mykkeltveit og Elisabeth Holter-Schøyen.

– Simon har et brennende engasjement for faget, og en måte å tenke design på som passer godt inn i vår filosofi. Han blir en viktig del av den videre satsningen, og vi gleder oss over at han nå er vår kollega, sier Mykkeltveit.

Selters jobber med kunder som Ekornes, Bjørn Dæhlie, Rode Skiwax, Scanox, Butinox, Trestjerner, Bjørn Borg, Tind Spekevarer, Form/Funk, Festspillene i Nesbyen, Buskerud Teater, ROS Arena og Søstrene Grene.