Siv Nyborg går fra Gambit H+K til TRY Råd

– Med hennes kompetanse innen kreative kommunikasjonsløsninger får vi et godt bindeledd mellom strategisk rådgivning og innholdsproduksjon, sier Stine Grøndahl Sesseng, leder for rådgivning i TRY Råd.

0 W7 A5533x
Siv Nyborg og Stine Grøndahl Sesseng. Foto: TRY Råd

– Siv er en allsidig rådgiver med bakgrunn fra både reklame-, event- og PR-bransjen. Med hennes kompetanse innen kreative kommunikasjonsløsninger får vi et godt bindeledd mellom strategisk rådgivning og innholdsproduksjon, sier Stine Grøndahl Sesseng, leder for rådgivning i TRY Råd.

Før Siv kom til TRY var hun kreativ rådgiver i Gambit H+K, der hun jobbet med et bredt spekter av kunder fra både privat- og offentlig sektor. Hun har jobbet med det meste innen markedskommunikasjon, alt fra kampanje- og konseptutvikling, strategisk kommunikasjon, innholdsproduksjon og annonsering i digitale kanaler. I tillegg har hun god erfaring med alt fra planlegging, koordinering og gjennomføring av arrangementer.

– I TRY Råd er jeg omringet av noen av de beste hodene i så å si alle felt av kommunikasjonsfaget, her er jeg i et miljø hvor kombinasjonen av kreativt innhold og strategisk forståelse er kjernen – og det er det skikkelig gøy å være en del av, sier Siv Nyborg.

Nyborg var på plass i TRY Råd i august, og er allerede godt i gang på en rekke kunder.

– Vi er veldig glad for å få med Siv på laget. Etterspørselen øker og vi styrker nå rådgivergjengen vår, sier Sesseng.