SMFB henter COO fra Schjærven

– Har sikret oss en av bransjens beste, sier byråleder Kristian Kristiansen.

92996 47f38 original
Kristian Kristiansen og Charlotte Mjaaseth.

SMFB har ansatt Charlotte Mjaaseth som ny COO (Chief Operating Officer). Mjaaseth har lang fartstid i byråbransjen fra hun startet i Bates i 1998. Deretter har hun vært 16 år i Schjærven som COO og rådgiver med hovedvekt på kunder innen retail. Hun har jobbet med velkjente merkevarer som Elkjøp, Lefdal, XXL, Peppes, Comfort, Vita Tilbords, Bohus og Power.

Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye utfordringer i SMFB.

– Det skjer mye spennende om dagen, og bransjen er i større utvikling enn noensinne. Rådgiving i dag krever mer enn noen gang med tanke på de utfordringene bransjen står ovenfor. Spesielt er kombinasjonen med tung merkevarebygging og fokus på å drive trafikk utrolig viktig, og det noe jeg brenner for, i tillegg til å drive strukturert og sunt.

– SMFB har et unikt produkt med høyt kreativt nivå, sterk strategisk kompetanse og et produksjonsapparat som håndterer noen av de største kundene i Norge. Det skal bli veldig gøy å være med å utvikle byrået videre, sier hun.

Daglig leder Kristian Kristiansen i SMFB er svært fornøyd med å ha Mjaaseth på plass.

– SMFB er i stor fart om dagen og det er mye som skjer. Med Charlotte har vi sikret oss en av de beste COO-ene i bransjen, som skal være med på å utvikle og forbedre oss videre. Charlotte har en unik kompetanse, og har gjennom mange år vært med å skape fantastiske resultater for sine kunder. Vi gleder oss stort over at hun nå skal bidra med sin struktur og erfaring hos oss, sier han.

Mjaaseth startet i stillingen 2. januar og er godt i gang på flere av byråets kunder.