Stir ekspanderer med ny produksjonsleder

Kundene til animasjonshuset Stir vil i økende grad ha både filmopptak og animasjon, og for å svare på etterspørselen er Marthe Solberg ansatt som ny produksjonsleder.

91012 5623e original
Marthe Solberg er ny produksjonsleder i Stir.

– Egentlig har vi tyvstartet litt. 2018 har så langt vært et veldig bra år for oss i Stir, og grunnet travle dager har Marthe allerede jobbet en måned hos oss. Det har vært svært vellykket, sier daglig leder Maria Lima.

Vil ha både film og animasjon

– Vi har et oppsving i kunder som ønsker produksjoner som innebærer både filmopptak og animasjon. Med sine tidligere erfaringer som produksjonsleder i Rollo Tomasi og etterarbeidsprodusent i Storyline Studios har Marthe akkurat den erfaringen vi trenger for å kunne levere effektive løp med høy kvalitet på dette. Vi er inne i en god spiral med mange spennende og krevende produksjoner, og er derfor veldig glade for å få Marthe på laget!.

– Stir-gjengen er utrolig dyktige og fine folk, og da er det selvsagt stas å flytte inn. Stir er absolutt en god match, her får jeg brukt litt av alt jeg har gjort tidligere. De har stålkontroll på animasjon, og med min erfaring fra film gleder meg til å se hva vi kan lage sammen fremover, sier Solberg

Kreativ leder Axel Lavin er også imponert over Solberg.

– Marthe kom inn på et av våre største prosjekter og tok både oss og kunden med storm, så hun har allerede vist at hun leverer som produksjonsleder. I tillegg til å være vanvittig god på struktur, har hun evnen til å tilrettelegge for kreativitet. Vi jobber med high end animasjonsproduksjoner, og i sluttenden er det kvaliteten på det ferdige produktet som gir oss flere jobber, så akkurat det er en egenskap som er utrolig viktig for oss, sier Lavin.