Strateg og ledertalent til nykomlingen Pixelpunk

Iben Andrea Syvertsen har jobbet til sammen 12 år i norsk kommunikasjonsbransje med ledende roller i Trigger, Spiff og Heydays. Nå melder hun overgang til nykomling-byrået Pixelpunk.

Image1
Iben Andrea Syvertsen i midten flankert av Pixelpunk-grunnleggerne Tor Hernan Floor (t.v.) og Stian Nilsen (t.h.).

Pixelpunk ble etablert høsten 2023, men har allerede etablert kundeforhold med selskaper som Nicemobil, Rikstoto, Voyah og På(fyll). Iben Andrea Syvertsen får en ledende rolle i selskapet ansvar for både strategi, merkevare og videre kundevekst.– Jeg elsker utfordringer og hva kan være mer utfordrende enn å bygge noe helt fra bunnen av. Pixelpunk etableres i en akse mellom forretning, teknologi og folk, som er akkurat der jeg trives best, sier Syvertsen.Hun startet sin karriere hos Trigger, der hun jobbet i fire år i perioden da selskapet blant annet vant The Holmes Reports Creative Consultancy of the Year. Hun gikk deretter videre til sparestartupen Spiff, som på kort tid ble et ledende FinTech-selskap i Norden med mer enn 16000 brukere og 100 millioner spart. For innsatsen ble Syvertsen nominert til årets ledertalent av E24.

De siste 4,5 årene har Syvertsen jobbet som seniorstrateg og prosjektleder i det prisvinnende designbyrået Heydays med ansvar eller involvering på kundekontoer som Airthings, Facebook, Nordic Brain Tech, NRK, Whereby og Loop.Medgrunnlegger av Pixelpunk, Tor Hernan Floor, sier følgende om ansettelsen:

– Jeg er ingen mann av store superlativer, men i dag er det vanskelig å holde igjen. Å kunne videreutvikle Pixelpunk sammen med Iben, er rett og slett et scoop.