Studio Netting utvider med både teknolog og innholdsrådgiver

Studio Netting vokser: Det lille digitalbyrået utvider teamet og får enda større kompetanse med ny frontend-utvikler / UX-designer og innholdsrådgiver / tekstforfatter.

Imagex001
Hever kjønnsbalansen: Mats Åsbu Jacobsen og Espen Nørvåg Slapgård. Foto: Studio Netting

Oslobyrået Studio Netting har siden oppstarten i 2010 drevet med visuell kommunikasjon, brukervennlighet og koding av nettløsninger, med kjernekompetanse på grafisk design, UX-design og frontend-utvikling. Inntil nylig besto Studio Netting utelukkende av kvinnelige ansatte, men de har jobbet aktivt for å øke kjønnsbalansen.

– Vi begynner å nærme oss full kjønnsbalanse, forteller daglig leder Kristin Kokkersvold.

På vårparten ble Mats Åsbu Jacobsen ansatt som interaksjons- / UX-designer og frontend-utvikler. Åsbu Jacobsen kommer rett fra Universitetet i Bergen hvor han tok master i medie- og interaksjonsdesign, og hvor han utviklet en Android mobil-app som skal hjelpe studenter å redusere prokrastinering.

– Mats er perfekt for Studio Netting, på grunn av sin doble kompetanse på to av kjerneområdene våre på både UX-design og utvikling, slik at vi kan levere enda bedre til kundene våre, sier Kokkersvold.

– Jeg er så fornøyd med å ha begynt i Studio Netting! Arbeidsmiljøet er helt fantastisk, og så må det jo også nevnes at vi har både hund og katt på kontoret noe som er stort pluss!, sier Åsbu Jacobsen.

Blir sterkere på innhold

Nå i august ansatte byrået Espen Nørvåg Slapgård som innholdsrådgiver og tekstforfatter. Han kommer fra Elite Media, og har i tillegg årelang erfaring med tekst som journalist, blant annet i Metal Hammer Norway. Dermed vil Studio Netting nå kunne tilby en bedre løsning til alle kunder som trenger tekst i tillegg til design, enten det dreier seg om enkel korrektur og språkvask eller lengre tekster skrevet fra bunnen.

– Det blir en fryd å kunne jobbe med tekst på fulltid igjen, og Studio Netting har et miljø og en tankegang som passer meg utmerket, sier Slapgård.

– Vi er så glade for å få på plass en som kan innhold, det har vi savnet lenge. Uten godt innhold kan løsningene være så gode som de vil, men det funker ikke, sier Kokkersvold om nyansettelsen.

Studio Netting teller dermed åtte ansatte, i tillegg til de to firbeinte maskotene Bulmer og Marve.